Β-10, ηλεκτρονική πόλη DuHui, περιοχή Futian, Shenzhen, Κίνα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚεντρικός υπολογιστής του Microsoft Windows SQL

Κεντρικός υπολογιστής 2014 εξηντατετράμπιτη πλήρης έκδοση 15CAL της Microsoft Windwos SQL cOem DVD R2 τυποποιημένη

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Παράθυρα 10 υπέρ πακέτο για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Παράθυρα 10 υπέρ πακέτο για τις πωλήσεις
Εύκολος να εγκαταστήσει. Ο πιό πρόσφατος και μέγιστος

—— Ντάγκλας Stnschndr

Το άριστο προϊόν, έφθασε όπως αναμενόταν. Ήμουν χρήστης του γραφείου του 2016 και έπρεπε να αγοράσω νέο λόγω των παραθύρων 10.

—— Bernard Rutkoskie

Τι χρειάστηκα

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

Κεντρικός υπολογιστής 2014 εξηντατετράμπιτη πλήρης έκδοση 15CAL της Microsoft Windwos SQL cOem DVD R2 τυποποιημένη

Κίνα Κεντρικός υπολογιστής 2014 εξηντατετράμπιτη πλήρης έκδοση 15CAL της Microsoft Windwos SQL cOem DVD R2 τυποποιημένη προμηθευτής
Κεντρικός υπολογιστής 2014 εξηντατετράμπιτη πλήρης έκδοση 15CAL της Microsoft Windwos SQL cOem DVD R2 τυποποιημένη προμηθευτής Κεντρικός υπολογιστής 2014 εξηντατετράμπιτη πλήρης έκδοση 15CAL της Microsoft Windwos SQL cOem DVD R2 τυποποιημένη προμηθευτής Κεντρικός υπολογιστής 2014 εξηντατετράμπιτη πλήρης έκδοση 15CAL της Microsoft Windwos SQL cOem DVD R2 τυποποιημένη προμηθευτής Κεντρικός υπολογιστής 2014 εξηντατετράμπιτη πλήρης έκδοση 15CAL της Microsoft Windwos SQL cOem DVD R2 τυποποιημένη προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Κεντρικός υπολογιστής 2014 εξηντατετράμπιτη πλήρης έκδοση 15CAL της Microsoft Windwos SQL cOem DVD R2 τυποποιημένη

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Γίνοντας σε USA/Ireland/Germany/Turkey/Πουέρτο Ρίκο/Singapore/HK/Egypt
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft Certified
Αριθμό μοντέλου: X19-37167/Customize

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τεμάχια
Τιμή: Contact Us Directly
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αρχική συσκευασία cOem Saled εργοστασίων
Χρόνος παράδοσης: 24 ώρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, WU, MoneyGram, πιστωτική κάρτα, PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: 10000+pieces +1 μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Έκδοση: Πρότυπα κεντρικών υπολογιστών 2016 SQL Υλικό: Κιβώτιο cOem
Γλώσσα: Κανένας γλωσσικός περιορισμός συσκευασία: DVD+Key κάρτα (κλειδί cOem κανένα DVD)
CALS: Χρήστης 15 κομμάτι: εξηντατετράμπιτος
κατάστασης: στο απόθεμα Έξοδα αποστολής: ελεύθερο

Κεντρικός υπολογιστής 2014 εξηντατετράμπιτη πλήρης έκδοση 15CAL της Microsoft Windwos SQL cOem DVD R2 τυποποιημένη

 

Ο κεντρικός υπολογιστής το 2014 της Microsoft SQL σαφές είναι ελεύθερος και περιέχει τις γνώρισμα-πλούσιες εκδόσεις του κεντρικού υπολογιστή SQL που είναι ιδανικές για την εκμάθηση, να αναπτυχθούν, τροφοδοτώντας τον υπολογιστή γραφείου, τον Ιστό & τις μικρές εφαρμογές κεντρικών υπολογιστών, και για την ανακατανομή από ISVs. Η σαφής απελευθέρωση κεντρικών υπολογιστών το 2014 SQL περιλαμβάνει την πλήρη έκδοση του διοικητικού στούντιο κεντρικών υπολογιστών το 2014 SQL. Για έναν πλήρη κατάλογο υποστηριγμένων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων στο διοικητικό στούντιο κεντρικών υπολογιστών SQL, δείτε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στο διοικητικό στούντιο κεντρικών υπολογιστών SQL.

LocalDB (SqlLocalDB.msi)

Το LocalDB είναι μια ελαφριά έκδοση σαφούς που έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα programmability της, όμως τρέχει στον τρόπο χρηστών και έχει μια γρήγορες, εγκατάσταση μηδέν-διαμόρφωσης και μια σύντομη λίστα των προϋποθέσεων. Χρησιμοποιήστε αυτό εάν χρειάζεστε έναν απλό τρόπο να δημιουργήσετε και να εργαστείτε με τις βάσεις δεδομένων από τον κώδικα. Μπορεί να συσσωρευθεί με την εφαρμογή και τη βάση δεδομένων

 

Εργαλεία ανάπτυξης όπως το οπτικό στούντιο και ή ενσωματωμένος με μια εφαρμογή που χρειάζεται τις τοπικές βάσεις δεδομένων.

 

Εκφράστε 

Εκφράστε ότι η έκδοση περιλαμβάνει τη μηχανή βάσεων δεδομένων κεντρικών υπολογιστών SQL μόνο. Καταλληλότερος για να δεχτούν τις μακρινές συνδέσεις ή να διαχειριστούν μακρινά.

 

Εκφράστε με τα εργαλεία 

Αυτή η συσκευασία περιέχει όλα που απαιτούνται για να εγκαταστήσουν και να διαμορφώσουν τον κεντρικό υπολογιστή SQL ως κεντρικό υπολογιστή βάσεων δεδομένων συμπεριλαμβανομένης της πλήρους έκδοσης του διοικητικού στούντιο κεντρικών υπολογιστών το 2014 SQL. Επιλέξτε είτε LocalDB είτε εκφράστε ανάλογα με τις ανάγκες σας ανωτέρω.

 

Διοικητικό στούντιο κεντρικών υπολογιστών SQL σαφές 

Αυτό δεν περιέχει τη βάση δεδομένων, αλλά μόνο τα εργαλεία για να διαχειριστεί τις περιπτώσεις κεντρικών υπολογιστών SQL, συμπεριλαμβανομένου LocalDB, του SQL σαφών, της κυανής, πλήρους έκδοσης SQL του διοικητικού στούντιο κεντρικών υπολογιστών το 2014 SQL, κ.λπ. Χρησιμοποιήστε αυτό εάν έχετε ήδη τη βάση δεδομένων και χρειάζεστε μόνο τα εργαλεία διαχείρισης.

 

Εκφράστε με τις προηγμένες υπηρεσίες 

Αυτή η συσκευασία περιέχει όλα τα συστατικά του κεντρικού υπολογιστή SQL σαφή συμπεριλαμβανομένης της πλήρους έκδοσης του διοικητικού στούντιο κεντρικών υπολογιστών το 2014 SQL. Αυτό είναι ένα μεγαλύτερο μεταφορτώνει από «με τα εργαλεία,» δεδομένου ότι περιλαμβάνει επίσης και την ολοκληρωμένου κειμένου αναζήτηση και υποβολή εκθέσεων των υπηρεσιών.

 

Παράθυρα στην υποστήριξη του (WoW64) παραθύρων

Ο κεντρικός υπολογιστής SQL σαφής με την υποστήριξη WoW64 είναι μια έκδοση του σαφούς πυρήνα κεντρικών υπολογιστών το 2014 SQL που υποστηρίζει τις τριανταδυάμπιτες εφαρμογές και στα τριανταδυάμπιτα και εξηντατετράμπιτα (wow) λειτουργικά συστήματα.

 

Απαιτήσεις συστημάτων
Υποστηριγμένο λειτουργικό σύστημα

Παράθυρα 10, παράθυρα 7, παράθυρα 7 Service Pack 1, παράθυρα 8, παράθυρα 8,1, κεντρικός υπολογιστής 2008 R2, κεντρικός υπολογιστής 2008 παραθύρων παραθύρων SP1 R2, κεντρικός υπολογιστής 2012, κεντρικός υπολογιστής 2012 R2 παραθύρων παραθύρων

Επεξεργαστής

Intel - συμβατός επεξεργαστής με μια ελάχιστη ταχύτητα 1 Ghz ή ενός γρηγορότερου επεξεργαστή

RAM

Ελάχιστος κεντρικός υπολογιστής 512 ΜΒ για τον κεντρικό υπολογιστή SQL σαφή με τα εργαλεία, και SQL σαφής με τις προηγμένα υπηρεσίες και 4 ΜΒ για την υποβολή εκθέσεων των υπηρεσιών που εγκαθιστά με τον κεντρικό υπολογιστή SQL σαφή με τις προηγμένες υπηρεσίες

Διάστημα σκληρών δίσκων

4.2 ΜΒ του χώρου στο δίσκο


Περιορισμοί:

Σαφείς υποστηρίξεις κεντρικών υπολογιστών της Microsoft SQL 1 φυσικός επεξεργαστής, 1 μνήμη ΜΒ, και αποθήκευση 10 ΜΒ

 

Εγκαταστήστε τις οδηγίες

Εγκατάσταση για τους ΝΕΟΥΣ χρήστες

Βήμα 1: Επιτρέψτε στη Microsoft. Το καθαρό πλαίσιο 3,5 SP1 ή μεταφορτώνει και εγκαθιστά τη Microsoft. Καθαρό πλαίσιο 4,0.
 

Σημείωση: Ο κεντρικός υπολογιστής SQL σαφής (με τη μηχανή βάσεων δεδομένων μόνο) μπορεί να λειτουργήσει με είτε .NET 3,5 SP1 είτε .NET 4, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να επιτραπούν και οι δύο.
 

Βήμα 2: Μεταφορτώστε τον κεντρικό υπολογιστή το 2014 της Microsoft SQL σαφές με να χτυπήσει την κατάλληλη σύνδεση νωρίτερα, τον τρέξτε, και ακολουθήστε τις οδηγίες στο μάγο οργάνωσης για να εγκαταστήσετε.
Σημείωση: Εάν μεταφορτώνοντας τη χρησιμοποίηση της άκρης της Microsoft στα παράθυρα 10, μπορείτε να παρουσιαστείτε με το διάλογο «επιλέγετε του καταλόγου για τα αποσπασματικά αρχεία» με μια προεπιλογή/μια προτεινόμενη πορεία που περιλαμβάνει System32. Εάν αυτό εμφανίζεται, παρακαλώ αλλάξτε αυτήν την πορεία σε μια άλλη θέση στο σύστημά σας πριν από να χτυπήσει “ΕΝΤΆΞΕΙ”.

 


Εγκατάσταση για τους υπάρχοντες χρήστες
Εάν έχετε μια υπάρχουσα εγκατάσταση σαφούς με τα εργαλεία, διοικητικό στούντιο κεντρικών υπολογιστών SQL σαφές, ή εκφράζετε με τις προηγμένες υπηρεσίες, και θέλετε να προσθέσετε το πλήρες χαρακτηριστικό γνώρισμα διοικητικών στούντιο κεντρικών υπολογιστών SQL στη σαφή περίπτωσή σας, κάνετε τα εξής:

Βήμα 1: Μεταφορτώστε το απαραίτητο σαφές αρχείο κεντρικών υπολογιστών το 2014 της Microsoft SQL για να επιμορφώσετε την τρέχουσα σαφή εγκατάσταση κεντρικών υπολογιστών SQL σας με να χτυπήσει την κατάλληλη σύνδεση νωρίτερα.

Βήμα 2: Τρέξτε το αρχείο, και ακολουθήστε τις οδηγίες στο μάγο οργάνωσης για να εγκαταστήσετε. Στη σελίδα τύπων εγκατάστασης, επίλεκτη προσθέστε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σε μια υπάρχουσα περίπτωση κεντρικού υπολογιστή SQL, και επιλέξτε την περίπτωση που θα επιθυμούσατε να ενημερώσετε.


Σημείωση

Εάν μεταφορτώνοντας τη χρησιμοποίηση της άκρης της Microsoft στα παράθυρα 10, μπορείτε να παρουσιαστείτε με το διάλογο «επιλέγετε του καταλόγου για τα αποσπασματικά αρχεία» με μια προεπιλογή/μια προτεινόμενη πορεία που περιλαμβάνει System32. Εάν αυτό εμφανίζεται, παρακαλώ αλλάξτε αυτήν την πορεία σε μια άλλη θέση στο σύστημά σας πριν από να χτυπήσει “ΕΝΤΆΞΕΙ”.

Βήμα 3: Στη σελίδα επιλογής χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, επιλέξτε τα εργαλεία διαχείρισης – ολοκληρώστε το παράθυρο ελέγχου, και προχωρήστε έπειτα να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.
 

Σημείωση

Το Microsoft® SQL Server® το 2014 σαφές περιλαμβάνει και τις τριανταδυάμπιτες και εξηντατετράμπιτες εκδόσεις. Το SQLEXPR32_x86 είναι μια μικρότερη συσκευασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εγκαταστήσει τον κεντρικό υπολογιστή το 2014 SQL εκφράζει επάνω μόνο στα τριανταδυάμπιτα λειτουργικά συστήματα. Το SQLEXPR_x86 είναι το ίδιο προϊόν αλλά υποστηρίζει την εγκατάσταση και επάνω στα τριανταδυάμπιτα και εξηντατετράμπιτα (wow) λειτουργικά συστήματα. Το SQLEXPR_x64 είναι ένας εγγενής εξηντατετράμπιτος κεντρικός υπολογιστής το 2014 SQL εκφράζει και εγκατάσταση υποστηρίξεων επάνω μόνο στα εξηντατετράμπιτα λειτουργικά συστήματα. Δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά μεταξύ αυτών των συσκευασιών. Το Microsoft® SQL Server® το 2014 σαφές δεν υποστηρίζεται στα συστήματα IA64.

 

Πρόσθετες πληροφορίες

Εάν έχετε μια συγκεκριμένη τεχνική ερώτηση για τον κεντρικό υπολογιστή το 2014 της Microsoft SQL να εκφράσει παρακαλώ επισκεφτείτε το σαφές φόρουμ κεντρικών υπολογιστών SQL.

Κεντρικός υπολογιστής 2014 εξηντατετράμπιτη πλήρης έκδοση 15CAL της Microsoft Windwos SQL cOem DVD R2 τυποποιημένη

Στοιχεία επικοινωνίας
Ant Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kevin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Κερδίστε τον υπέρ cOem 10

Το γνήσιο λογισμικό της Microsoft κερδίζει 10 την επαγγελματική τουρκική έκδοσης σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση συσκευασίας 100% cOem εξηντατετράμπιτη

Το ιταλικό γλωσσικό λογισμικό της Microsoft κερδίζει cOem 10 την επαγγελματική ιταλική ενεργοποίηση συσκευασίας έκδοσης εξηντατετράμπιτη on-line

Το γνήσιο λογισμικό της Microsoft κερδίζει την επαγγελματική cOem 10 ρωσική ενεργοποίηση συσκευασίας έκδοσης εξηντατετράμπιτη on-line

Λιανικό κιβώτιο γραφείων 2016

Σπίτι και επιχείρηση του Microsoft Office 2016 για το λιανικό MEDIA κιβωτίων DVD έκδοσης παραθύρων PKC

Πρότυπα 2016 πλήρης έκδοση DVD/λιανική σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση του Microsoft Office κιβωτίων Wndows μέσων του CD

Επαγγελματίας του Microsoft Office 2016 συν USB λάμψης τη βασική κώδικα εξουσιοδότηση διάρκειας ζωής ενεργοποίησης σε απευθείας σύνδεση

Του Microsoft Office τυποποιημένη 2016 DVD αγγλική μέσων αδειών σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση έκδοσης Wndows λιανική

Αυτοκόλλητη ετικέττα αδειών COA

Microsoft Windows 10 υπέρ cOem εξηντατετράμπιτες αγγλικές/γαλλικές/γερμανικές αυτοκόλλητες ετικέττες κώδικα προϊόντων βασικές και COA

Γνήσια αυτοκόλλητη ετικέττα αδειών παραθύρων COA για το PC, υπέρ COA αυτοκόλλητη ετικέττα 7/8,1/10 παραθύρων

Τα παράθυρα 7 βασικός κώδικας Microsoft προϊόντων, κερδίζουν 8,1 βασικό Τούρκο/ισπανικά αυτοκόλλητων ετικεττών COA

Παράθυρα 7 επαγγελματική αυτοκόλλητη ετικέττα αδειών cOem COA, Microsoft Widnows 10 επαγγελματική αυτοκόλλητη ετικέττα COA

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Κίνα καλός ποιότητας Λογισμικά συγκροτημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2019 pccomputer-software.com. All Rights Reserved.